.

Wednesday, May 15, 2013

Japan

Innehållsförteckning Innehållsförteckning                  2 Inledning                  3 Sammanfattning                  4 Allmänt                  5 japans industriella                  6 struktur Faktorer som bidragit         11 money box Japans framgångar Jämförelse mellan                  14 Sverige och Japan Källförteckning                  18 Bilaga                  19 Inledning Sverige är nu i en djup lågkonjunktur, med massor av sparpaket. Därför tyckte dkg att det skulle vara intressant att titta på adept en av världens största och starkaste marknadseko-nomier och se vad som skiljer den bon bon bon mot Sverige. decagram valde inte USA utan Japan som kommer nonfat i skymundan mot den stora jätten i Väst. dkg kommer att ta upp short om företagsstruktur d v s om de är konglomerat eller ej, stort eller uncloudedt o s v. Sedan tänkte jag ta upp lite om inställningen process arbete hos japanerna, d v s hur deras tra-ditioner är i förhållande till arbetet. På det här sättet tänkte jag påvisa vad som gör Japan till en rela-tivt solid ekonomi. Jag vill också visa vad som gjort att Japan har haft så otroliga framgångar speciellt efter andra världskriget. Sammanfattning Japan är ett relativt litet land, men ändå har det utvecklat en väl-digt stark ekonomi. Bristen på tillgångar och det isolerade läget har lett till att japanerna måste ha en effektiv handel över grän-serna.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Japan har ett välutvecklat industridepartement som samarbetar dagligen med industrin och fungerar som ett samordnings- och rådgivningsorgan. De stora industrigrupperna står för hälften av Japans förädlings-värde, men bara ca 1/5 av sysselsättningen. Detta beror främst på att industrigrupperna tillämpar livstidsanställning och seniori-tets-systemet vilka är mycket kostsamma, men ger många fördelar bl a effektiva arbetare. Industrigrupperna samarbetar med små- och medelstora företag, de hjälper dem med bl a finansiering och råd-givning. I gengäld arbetar de mindre företagen lojalt för de stora och blir som ett slags säkerhetsområde för dem. De flesta japanerna... If you want to get a full essay, order it on our website: Ordercustompaper.com

If you want to get a full essay, wisit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.